Mi a Bitcoin vagy a blokklánc technológia? 📈

 megismernéD A KRIPTOVALUTÁK forradalmi világÁt? 📚

Profitálnál az ALTCOINOK tőzsdei kereskedéséből? 📊

Akkor jó helyen jársz‼️
Összegyűjtöttük az összes információt,
 amire szükséged van a Bitcoin,
kriptovaluták és a blokklánc világában.

A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

Tűzviharként vonult végig a szakmai körökben az amerikai dollár milliárdos befektető kritikája, amelyben sötét képet festett a jelenlegi pénzügyi rendszerről. Itt lenne az idő a “B terv-re”?   B, mint bitcoin 😉

MI A BITCOIN ÉS A BLOKKLÁNC? (2/2 RÉSZ)

A köznyelvben a Bitcoin magába foglalja az egész kriptovilágot, pedig a lényeg és a valóban forradalmi újítás a színfalak mögött, magában a rendszerben, az úgynevezett blokklánc technológiában van.

IDŐVEL A BITCOIN AZ ARANYNÁL IS JOBB ÉRTÉKÖRZŐVÉ VÁLHAT

Miért vonnak párhuzamot az arany és a bitcoin között? Miért lenne digitális arany a Bitcoin? Mitől lehet jobb, mint a fizikai társa?

MIÉRT VAN VELÜNK AZ INFLÁCIÓ? HOGYAN VÉDEKEZHETÜNK ELLENE?

Természetesnek tekintjük az infláció hatására folyamatosan leértékelődő fizetőeszközünket. Miért is? Bemutatjuk a jelenség okát, ellenszerét.

SATOSHI NAKAMOTO, A TITOKZATOS PROGRAMOZÓ A BITCOIN MÖGÖTT

A kriptovilág domináns valutája, a Bitcoin kapcsán jogosan merülhet fel bennünk, hogy miként jött létre, ki áll mögötte. A létrehozó, ötletgazda személye után kutatva sok érdekes dologra bukkanhatunk.

A BLOKKLÁNC BIZTONSÁGOS HASZNÁLATÁNAK TITKAI

A blokklánc technológia néhány éven belül a feje tetejére állíthatja a világot. Ez viszont csak akkor lesz lehetséges, ha a blokklánc biztonsági rendszere képes lesz a folyamatos támadásokat hárítani.

KRIPTOVALUTA - ÚTON EGY IGAZSÁGOS VILÁG FELÉ

A modern kor emberének 21. századi termékekre van szüksége. Igaz ez a technikai kütyükre, a közlekedési eszközök változatosságára, a lakóhelyünk, élőhelyünk tárgyaira. De miért ne lehetne igaz akár a pénzünkre is?

MI IS AZ A KRIPTOVALUTA BÁNYÁSZAT?

Elsőre furcsának tűnhet a bányászat szó mindenki számára, manapság viszont az ember azzal is tud passzív jövedelemre szert tenni, hogy célhardwareket (asic), vagy sok videókártyás, úgynevezett rigeket üzemeltet.

MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN

A technológia fizetőeszközként való megnyilvánulása valóban fontos funkció, de ezen kívül további fontos és érdekes felhasználási területei lehetnek a decentralizált technológiának.

MI AZ A BITCOIN ÉS HOGYAN MŰKÖDIK? BITCOIN KEZDŐKNEK

Bitcoin 13. szülinapja alkalmából összefoglaltuk a legfontosabb dolgokat, amiket fontos tudni a kriptovaluta alapjairól, történetéről. 📊

MI IS AZ A KRIPTOVALUTA BÁNYÁSZAT? (2/2 RÉSZ)

Ebben a cikkben pedig mélyebben megismerkedünk azokkal a kifejezésekkel, amik a leghasználatosabbak egy kriptovaluta bányász közösségben.

MIÉRT ÉRI MEG BITCOINNAL ÉS KRIPTOVALUTÁKKAL KERESKEDNI?

Új technológia ide vagy oda, a legtöbb embert a Bitcoin és a kriptovaluta piacára nem a technológia, hanem a hatalmas potenciális tőzsdei profit szerzés sodorja.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

MI AZ AZ ALTCOIN?

A Bitcoinon kívül az összes kriptovalutát, amik blokkláncon futnak altcoin-nak hívjuk. Több ezer kriptovaluta létezik, de csak talán pár tíz vagy száz olyan van, aminek komolyabb értéke van technológia szinten is.

HOGYAN TÁROLJUK A KRIPTOVALUTÁINKAT! – KRIPTOTÁRCA ISMERTETŐ

A kriptovaluta megvásárlását követően a következő ,gond”, hogy hol tároljuk, hol tartsuk azokat biztonságosan, erre lehet alkalmas egy kriptotárca. A kriptovaluta egy értékőrző pénzeszköz, így különösen fontos a biztonság

AMIT A TŐZSDEI KRIPTOVALUTA PÁROKRÓL TUDNI ÉRDEMES

Akülönböző kriptovaluta párokról mutatunk bővebb információkat. Ezek a párok a legtöbb tőzsdén megtalálhatóak. A két legismertebb kriptovaluta pár a BTC/USD(T) illetve a ALT/BTC kereskedési párok.

ETHEREUM (ETH), PROGRAMOK ÉS PROJEKTEK EGY BLOKKLÁNCON

Az Ethereum egy olyan nyílt forráskódú, blokklánc alapú számítógépes platform, amely képes okos szerződések futtatására.

BITCOIN KÜLDÉS: HOGYAN UTALJUNK BITCOIN-T A PÉNZTÁRCÁK KÖZÖTT

Ebben az egyszerű, lépésről-lépésre útmutatóban bemutatjuk a Bitcoin küldés folyamatát. A Blockchain.com pénztárcából fogunk Bitcoint a Binance fiókba átküldeni.

HASZNOS OLDALAK BITCOIN ÉS KRIPTOVALUTA BEFEKTETÉSEKHEZ

Itt vannak azok a hasznos oldalak, eszközök amelyeket fontos ismernetek ha Bitcoin és kriptovaluta kereskedésre, befektetésre adjátok a fejeteket.

BITCOIN VÁSÁRLÁS: HOL TUDUNK HOZZÁJUTNI KEDVENC KRIPTOVALUTÁNKHOZ?

Ebben a cikkben pedig megmutatjuk miként tudtok Bitcoint vásárolni tőzsdén vagy pedig közvetlenül más emberektől marketplacen keresztül.

Cryptofalka ikon

KRIPTOVALUTA TRANZAKCIÓ EGYSZERŰEN

A kriptofizetés kezd egyre elterjedtebbé válni a kis- és nagykereskedők, magánszemélyek és vállalkozások körében egyaránt. 

BITCOIN KERESKEDÉSI TIPPEK EGY VETERÁN TŐZSDEI KERESKEDŐTŐL

A tapasztalt kereskedők tanulnak a hibáikból és olyan Bitcoin kereskedési tippek-et állítanak fel, amelyek megakadályozzák, hogy újra ugyanabba a hibába essenek.

EGY FONTOS BIZTONSÁGI BEÁLLÍTÁS - KÉTFAKTOROS HITELESÍTÉS (2FA)

A kétfaktoros hitelesítés (2FA), a többtényezős hitelesítések egyik formája. Abban különbözik az egyszerű bejelentkezési módszerektől, hogy két független összetevőt használ.

Mi a bitcoin, kriptovaluta, blockchain technológia, kriptovaluta bányászat

EZEK A BITCOIN ÉS KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS LEGFŐBB ALAPJAI

Képbe kerülnél a kriptovaluta kereskedés legfontosabb alapjaival? Sorra vesszük azokat, amikkel mindenképp érdemes tisztában lenni a kezdő bitcoin és altcoin kereskedőknek, befektetőknek.

Cryptofalka ikon

A 7 LEGGYAKORIBB TÉVHIT A BITCOINRÓL

A Bitcoin valóban a bűnözők pénze? Az egész rendszer egy Ponzi séma? Cikkünkben felsoroljuk és megcáfoljuk a legelterjedtebb tévhiteket.

BITCOIN ÉS KRIPTOVALUTA VÁSÁRLÁSI TIPPEK

Összefoglaltuk a leggyakoribb kérdésekre a válaszokat, amelyek Bitcoin és kriptovaluta vásárlás során felmerülnek az emberben. Hasznos tippek, nem csak kezdőknek!

kriptovaluta kereskedés hibák I Cryptofalka

10 HIBA, AMIT NE KÖVESS EL KRIPTOVALUTA KERESKEDŐKÉNT!

A kriptovaluta piac más dinamikával működik, mint a hagyományos pénzpiacok, és ez könnyen vezethet hibás döntésekhez.

binance auto-invest I Cryptofalka

A KISBEFEKTETŐK SZENT GRÁLJA: BINANCE AUTO-INVEST

A Binance kriptovaluta-tőzsde Auto-Invest funkciója lehetővé teszi a kripto-befektetések automatizálását illetve a passzív jövedelemszerzést.

Binance earn I Cryptofalka

ÍGY KAMATOZTASD A KRIPTOVALUTÁIDAT A BINANCEN!

HODLER vagy? Vannak eszközeid, amelyek a Binance Walletben porosodnak? Érdemes pár perc figyelmet szentelned a Binance Earn-re.

Szeretnél többet tudni a kriptovaluta kereskedésről?
Csatlakozz privát csoportunkhoz!

OKTATÁS, TECHNIKAI ELEMZÉS, KOIN ISMERTETŐK, HÍREK = A PLATFORM,
AMELY MINDENT TARTALMAZ AMIRE SZÜKSÉGED LEHET A KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS VILÁGÁBAN!

Válj te a
következő
tőzsdecápává!

Annak érdekében, hogy a privát csoportunkhoz csatlakozó tagok minél gyorsabban felvehessék a ritmust tőzsde világában, minden előfizetés mellé oktatási csomagot adunk! Továbbá minden héten jelentkezünk oktató anyagokkal, videókkal, élő streamekkel.

Turbózd fel
a profitodat
a tippjeinkkel!

Napi szinten megosztjuk veletek technikai elemzéseinket, legjobb tippjeinket a Bitcoinról, Ethereumról és a többi kriptovalutáról. Legyen szó short vagy akár long pozícióról! Mindezt lehetséges be- és kiszállási pontokkal, valamint a szakmai háttér ismertetésével egyaránt.

Légy naprakész a
blockchain
világában!

A nap 24 órájában értesítünk a blokklánc és a kriptovilág legfontosabb eseményeiről, híreiről, legújabb projektjeiről. A Slack applikáció segítségével ezeket a híreket számítógépen vagy mobilon is elérhető értesítések formájában kapják meg a követőink.

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.